מחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

16/10/2012 | 15:48 | מאת: רננה

בת 55 5שנים בגיל המעבר לא מקבלת מחזור לאחרונה הופיעו כאבי מחזור ודימום בבדיקות דם מתת פעילות של 15 שנה בערכים הראו עודף פעילו שינו לי את הכדורים לפני שזה קרה ליוריטקס ועכשיו אני לוקחת 50 מג עבר חודש ואני חוששת שוב שיופיע מחזור הרופא אמר ישר שככל הניראה שזה מעודף פעילות קרה ואני גם סובלת מסכרת 1 האם זה ישתנה ותוכל להרגיע אותי העם זה באמת יכול להחזיר מחזור כשיש רמה כזאת נמוכה בדם של tsh

הופעת כאבים ודימום דורשת בדיקה אצל גינקולוג וכן מעקב אחרי תפקודי בלוטת התריס והחלטה אם יש צורך בשינוי במינון יוטירקס פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית