חיפה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

29/07/2012 | 20:54 | מאת: אסתי

שלום פופ' קראוס, לפני כ-3 שבועות הרגשתי נפיחות מתחת לבית השיחי ביד שמאל אחרי שראיתי שזה לא עובר וגם גדל ניהיה אדום מאוד ניגשתי לרופא המשפחה הוא אמר שזה מורסה ורשם לי אנטיביוטיקה ל-10 ימים ואמר שתוך 3 ימים זה אמור להיפתח והמוגלה צריכה לצאת וייעץ לי לנסות להוציא מתחת למקלחת ואכן תוך 3 ימים בעזרתי המוגלה התחילה לצאת אבל למרות לסיימתי לקחת את כל האנטביוטיקה עדיין יש פצע אדום עם וריד קצת נפוח ובלוטה קטנה בזרוע הרופא שלח אותי כשחזתי אליו לעזות בדיקת US רקמות רכות אני מאוד מודאגת במיוחד שהתור שקיבלתי הוא רק בעוד כחודש מהי דעתך והאם כדאי שאגש לבדיקה באופן פרטי מוקדם יותר האם זה משהוא שכיח או מדאיג... לעזרתך אודה תודה אסתי

המדובר בפצע מזוהם בבית השחי שלא טופל בצורה נכונה. מציע לפנות לכירורג לייעוץ פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית