שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

15/07/2012 | 00:00 | מאת: נטליה

שלום שבוע טוב יש לי שאלה בבקשה האם יש מצב שגידולים ממאירים או שפירים הם ענין תורשתי באם לאחד ההורים יש גם לילדים שלהם יהיה? אמא שלי שהיתה בהריון עליי גילו לה תוך כדי ההריון בערך גידול ממאיר בבלוטת המגן והורידו לה את הבלוטה לגמרי מאז היא על כדור מיוחד לזה.. הענין הוא האם זה קשור להריון שלה שהיה ? האם יש סיכוי גבוה שגם לי זה יקרה בהריון הראשון שלי? בבקשה אני מבקשת נורא לקבל תשובות רב תודות לך

ישנם מקרים נדירים מאד של גידולים תורשתיים של בלוטת התריס. הסיכוי שלך יהיה גידול ממאיר בהריון הראשון הוא קטן ביותר פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית