בלוטת התריס - התייעצות לגבי תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

20/06/2012 | 17:12 | מאת: דנה

שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי תוצאת בדיקות דם שעשיתי, לאחר שהופניתי ע"י אנדוקרינולוג, ולשאול מהי ההמלצה - האם להתחיל טיפול או לא: TSH 3.23 , T3-FREE 3.1 , T4-FREE 13.3 בנוסף: thyroglobulin 7.3 , thyroglobulin ab>20 , anti thyrod peroxidase 30.8 triglycerides 54 וכל ערכי הכולסטרול בטווח התקין. בדיקות קודמות שעשיתי לפני חודש וחצי: בראשונה: tsh 5.19 , t4-free 10.7 בשנייה לאחר שבועיים: tsh 5.46, t3-free 3.1 , t4-free 11.4

בדיקות אלו הן גבוליות ומורות על תת-פעילות קלה ומשתנה ולכן דרוש מעקב ע"י אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית