פעילות יתר בבלוטת תריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

04/12/2010 | 12:27 | מאת: צביה

שלום רב הנני ב46 לפני מס' חודשים נמצאה פעילות ייתר בבלוטת התריס התחלתי עם מרקפטיזול 1 ללא הואיל כיום אני מקבלת 40 מ"ג רופא אנדוקיני ממליץ לא להתמהמה ולעשת טיפול רדיואקטיבי במינן 131 אני חוששת מכך (12 ימיבידוד)ושואלת האם לא כדי לעשות פעולה כרורגית ולגמור עם זה אודה לובתך בכבוד רב

ניתן לטפל בבעיתך ע"י ניתוח כירורגי לכריתה תת-שלמה של בלוטת התריס. אך לפני כן הייתי ממליץ להתייעץ באנדוקרינולוג נוסף מומחה לטיפול בבעיות בבלוטת התריס פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית