תנאים לביצוע בדיקת דם לגילוי תת פעילות בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

24/04/2012 | 06:39 | מאת: אלה

שלום רב, תת פעילות של בלוטת התריס נפוצה במשפחה שלי משני הצדדים. אני אמנם רק בת 20, אבל אני מזהה את רוב התסמינים. היפנו אותי לבדיקת דם שצריכה להיעשות בזמן מחזור. הרופאה קבעה את התנאים הבאים: 1. זה צריך להיות בין הימים ה3-5 למחזור. 2. אני צריכה להיות ערה לפחות 3 שעות. קיבלתי מחזור והיום השלישי יהיה ביום העצמאות. ביום שישי אין אפשרות לעשות בדיקות דם. האם אפשר לעשות את הבדיקה ביום השני או שעליי לחכות לחודש הבא? בנוסף, האם זה משנה אם הייתי ערה כל הלילה (יש לי בעיות שינה)? אשמח מאוד לתשובה, תודה רבה. נ.ב יכול להיות שהרופאה שלחה אותי לבדיקות יותר מקיפות מרק לגילוי של תת-פעילות ואולי נועדו לבחון עוד פרמטרים בנושא. האם זה משנה את מה שכתבתי למעלה?

מציע להשמע להוראות הרופאה ולבצע את הבדיקות בחודש הבא פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית