תת פעילות בלוטה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

05/04/2012 | 22:46 | מאת: אילי

שלום רב, ערכתי בדיקות לבלוטה ולהלן הערכים: TSH 6.79 mIu/l 0,35 - 5,50 .(..........)* Free Thyroxine (FT4) 10.9 pmol/l 10,30 - 19,7 .(*.........). Thyroid Peroxidase Ab - 1000 IU/ml 0,00 - 35,0 שאלתי היא האם אני צריכה טיפול תרופתי? יש לציין שזו בדיקה שנייה שעשיתי בשלושה חודשים האחרונים וגם התוצאה הקודמת היתה זההה. כמו כן אני מנסה להכנס להריון והבנתי שערך הבלוטה צריך להיות נמוך בהרבה. במידה וזה מצריך כדורים האם זה לכל החיים? תודה וחג שמח.

ערכי הבדיקות גבוליים ולכן מציע להכנס למעקב אצל אנדורינולוג בעיקר בתקופת ההריון פרופ' מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית