פענוח תוצאות מעבדה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

03/04/2012 | 11:54 | מאת: ליאור

פרופ' מיכאל שלום. בבדיקת TSH התקבלו הערכים הבאים: 5.65 uIU/m ו- 1.1 ng/dL T4- FREE אני מבינה שאני מחוץ לטווח התקין, אשמח לדעת מה אומרים הערכים? ובנוסף האם מספיק בדיקה אחת על מנת "לרוץ" לטיפול תרופתי? או שכדאי לבצע עוד בדיקה נוספת. קצת מלחיץ לדעת שמדובר על טיפול שלוקחים כל החיים. תודה מראש, ליאור

הערכים שציינת מורים על תת פעילות של בלוטת התריס. מציע לחזור על הבדיקות ולפנות לאנדוקרינולוג לטיפול פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית