תת פעילות של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

10/03/2011 | 12:05 | מאת: דניאלה

אובחן לי תת פעילות של בלוטת התריס מזה כשנה וחצי אני מטופלת באלטרוקסין. שמעתי לאחרונה על הכורכומין החומר הפעיל בכורכום שמאוד עוזר למחלות שונות, רציתי לדעת האם לתת פעילות של בלוטת התריס אפשר להיעזר בתוסף כזה והאם הוא ייכול לעזור לאיזון והורדת מינון הכדורים? תודה

לא ידוע לי על תועלת במתן כורכום. צריך להמשיך בטיפול באלטרוקסין כנדרש ולא להוריד את המינון פרוןפ מ קראוס

27/03/2011 | 17:04 | מאת: המשך

השאלה האם לקיחת תוסף כורכומין יכולה להזיק במקרה של תת-פעילות של בלוטת התריס? תודה

לא ידוע לי על פעילות הכורכומין בתת פעילות של בלוטת התריס ולא הייתי מחליף אותו באלטרוקסין פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית