תשובת אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

19/02/2020 | 17:41 | מאת: NOT_FOUND

שלום קיבלתי את התשובה היום והתור לאנדוקינולוג רק עוד 3 חודשים ומאוד נלחצתי מהתשובה. הגויטר ממש גדל והקשריות ענקיות אחת כמעט 5 סנטימטר עד כמה זה מסוכן תודה

19/02/2020 | 17:47 | מאת: NOT_FOUND

לא העלה את התמונה של התשובה: באיזור האסתמוס לעבר האונה הימנית קשרית על בגודל 4.8 ס"מ ללא זרימה מוגברת בתוכה. אונות של בלוטת התריס מוגדלות. באונה השמאלית מספר קשריות מוצקות קשרית הגדולה בחלקו התחתון בגודל 4.2 ס"מ. בבדיקה קודמת ב2013 היה 3.5 ס"מ. בשליש העליון נראת קשרית דלת הדי בגודל 1.4 בקודמת ב2013 היה 1.1 ס"מ. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בציגי הצוואר התפרידי בלוטת התריס שלי: Tsh-0.1 T3,4 תקינים תודה

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית