התייעצות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

24/11/2011 | 07:32 | מאת: מיכל א

שלום, לאחרונה התגלו אצלי בעיות של פעילות יתר בבלוטה ובאולטרסאונד התגלו כל מיני קשרים מוגדלים, אני ממתינה לביופסיה וצריכה להגיע לרופא אאג . נתנו לי 2 שמות של רופאים ומכיוון שאני לא מכירה אף אחד מהם אני לא יודעת מה עדיף. שם האחד הוא פרופסור פיינמסר ושם השני הוא ד"ר דורון הלפרין. אם תוכל לחזור אלי אפילו במייל ולהסביר לי מי עדיף בתחום הבעיה שלי אודה לך.

בבעיה שאת מתארת מטפלים לא רק רופאי אאג אלא גם כירורגים כלליים המתמחים בנושא כירורגיה אנדוקרינית שני השמות שהזכרת ראויים פרופ' מ. קראוס

24/11/2011 | 08:36 | מאת: מיכל א

קודם כל תודה להתיחסותך המהירה. יש לי עוד שאלות. מכיוון שכל הסיפור של פעילות יתר ונפיחויות בבלוטה חדש לי ולרוב אני אדם בריא ואנרגטי סבלני ונעים הליכות ובינתיים אני ללא טיפול ובשלב הבירורים - יש לי שאלה, האם תופעות כגון חוסר חשק מיני מוחלט וכאים מוזרים בכל מיני מקומות בגוף בעיקר בעצמות, חוסר סבלנות נוראי ועצבנות יתר, האם זה קשור לפעילות יתר? אני לאחרונה לא מזהה את עצמי ולא הבנתי למה, האם הכל קשור לזה שהבלוטה לא מתפקדת רגיל? רציתי לציין כי בחודש יוני בבדיקות דם שגרתיות הבלוטה שלי התנהגה כראוי וכעת פחות מחצי שנה אחרי היא משתוללת, האם יתכן שתוך תקופה כה קצרה יש הרעה? סליחה על אורך ההודעה....

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית