מסע הלידה וחופשת הלידה בסדרה דוקומנטארית חדשה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

11/11/2010 | 14:43 | מאת: כרמית

סדרה דוקומנטארית חדשה שתשודר בערוץ 10 מעוניינת לקחת חלק במסע שלכם ולשרטט תמונה אמיתית ומציאותית של חופשת הלידה. '14 שבועות' תספר את הסיפור האישי שלכם ברגישות ובאופן מעורר השראה. אם אתם בחדשי ההיריון האחרונים, ומעוניינים שנתעד אתכם במהלך חופשת הלידה נשמח להיפגש ולפרט. ניתן ליצור קשר בטלאול: 054-7288288 או במייל: [email protected]

05/12/2010 | 21:15 | מאת: עדנה

שמי עדנה ואני אמא לילדה מדהימה שמלאו לה 10, כאשה אשר עברה טיפולי פריון בגיל מאוחר, הריון ספונטני למרות ואף על פי... ובמקצועי אני אחות מוסמכת ומיילדת מוסמכת, אף אחד לא הכין אותי המיילדת "הדגולה",לקראת תקופת מישכב הלידה, כל אישה עוברת זאת בין אם בצורה קלה או יותר קשה סוג של דיכאון, אוהבת ואף היום יותר מתמיד את ילדתי, ולכן כיום אהבתי למקצוע נתונה בעיקר לנשים אחרי לידה, וזאת מתוך החוויה שעברתי שהייתה מאוד קשה, אך עם המון תמיכה רגשית, אהבה, חיבוק ושעות "גנובות" של שינה לאגור כוחות וכו', ולדעתי יש מקום ובמה גדולה לנשים עוד בשלבי ההריון האחרונים להכנה לקראת מישכב הלידה.זו דעתי האישית ואני רואה זאת כל הזמן בעבודתי, נשים יקרות הבושה מכם והלאה, תבקשו עזרה ועוד עזרה ועוד עזרה ורק כך תזכו להנות מחווית הפלא הכי גדול בעולם - היותינו אמהות וזה הכי חשוב בעולם, כי בלעדינו אין המשכיות....

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה