הריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

31/01/2011 | 15:43 | מאת: ש

אני הריון שבוע 31 הריון ראשון נשואה לבעל בן 30 עובד ולפני שנה התחתנו גיליתי לבד שהוא סכיזופרן אף אחד לא יפר לי ר ידעתי שהוא לוקח כדורים כי הוא יפר כבר 5 שנים נוטל כדורים ופעם בחודש מטופל אצל פסיכיאטר יש לו לפעמים התפרצויות קצת מפחיד התחלתי רק בשבועיים האחרונים להתעסק בזה מהפחד שמה יעשה לתינוקת משהו או לי או בכלל הוא שפוי מתפקד הכל השאלה היא האם ניתן לחיות ככה?או שמה זה מסוכן?התחלתי לחשוב על שיהרוג כי זה נפשי נכנתי לחרדות ופחדים האןם ניתן לדאוג? או שתוכלי לעזור לי בזה?

שלום רב, את יכולה לבקש מבעלך לקבוע לך פגישה עם הפסכיאטר, לשמוע ממנו על המצב ולשאול אותו את כל השאלות המטרידות. זה מאוד מקובל לערב בני משפחה ולהסביר להם על המחלה ועל הטיפול, כשתדעי יותר תוכלי גם לדעת אם המצב מחמיר ולעזור לבעלך להגיע לטיפול במידת הצורך. בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה