חרדות

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

31/01/2011 | 12:02 | מאת: טל

אחרי שבוע במיטה,ותקופה ארוכה מאוד קשה שעדיין נמשכת..תקופה לא פשוטה. בעלי ואני הלכנו לרופאת משפ' והיא הביאה לי רסיטל.היה לי דכאון בעבר אבל תמיד הייתי חזקה ולא הצטרכתי כדורים ידעתי לצאת מזה לבד. קראתי שרסיטל נוסה על בע"ח ויצא שהוא לא אמין,היו תופעות של מומים וכאלה.. אני יעדיף להסתדר לבד עם החרדות אם יש סיכוי למיליון אני יעשה נזק.. מה את יודעת על רסיטל??? תודה

שלום רב, אני לא פסכיאטרית ולכן לא יכולה לתת ייעוץ לגבי תרופות. תנסי לפנות לפורום פסכיאטריה כאן באתר. בהצלחה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה