בהמשך לתשובתך מ-26/12

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

10/01/2011 | 08:32 | מאת: תמי

די קשה לי להיפתח ולדבר על זה. היא חשבה שאולי זו בעיה בבלוטת התריס ושלךחה אותי לבדיקות. הכל יצא תקין אז היא מיהרה לרשום לי כדורים (ציפרלקס). שאלתי אם יש מסגרת טיפול אחרת שאינה תרופתית במסגרת הקופה והיא אמרה שלא. נשמע הגיוני? (בדיוק קנינו דירה והוצאות רבות על רפואה פרטית הן די פריוילגיה...)

שלום, אני מצטערת על התשובה המאוחרת, כנראה פיספסתי את השאלה הזו. ישנן מרפאות בריאות הנפש לאשה באיכילוב ותל השומר שם תוכלי לקבל טיפול דרך הקופה. כמו כן ישנן מרפאות בריאות הנפש ציבוריות בכל עיר. בהצלחה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה