עצבנות

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

07/08/2015 | 11:20 | מאת: חלי

היי,אני נמצאת בשבוע 6 ...מאז שגילתי שאני בהריון אני נורא עצבנית,ואין לי חשק לדבר עם אך אחד ועם שואלים אותי שאלות אני עונה בחוצפה.זה הריון 4 שלי,הריונות קודמים בכלל לא היו לי התופעות אלו,האם זה דבר נורמלי,?(יכול להיות שזה ההורמונים,?)או שזה תופעה של דיכאון.??אשמח לדעת תודה מראש

שלום רב, אני מצטערת על התגובה המאוחרת. כולי תקווה שבנתיים מצב רוחך השתפר. עצבנות היא לרוב תגובה הורמונלית לעיתים חלק מדיכאון בהריון. אם מצב הרוח לא השתנה ואת עדיין חשה טת אותה כצבנות כדאי לפנות לייעוץ מקצועי לשלול דיכאון בהריון. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה