נטילת תרופה בהריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

28/06/2015 | 13:47 | מאת: רינה

אני בת 40, נוטלת תרופת סימבאלטה 60 מ"ג. הפסיכולוגית המליצה לי לא להפסיק את הכדורים ולדחות את הנסיון להרות. אני לא רוצה לעכב את הנסיון להרות מהחשש שלא אצליח להכנס בעתיד אם אדחה. אני רוצה לדעת מה הסיכונים בנטילת התרופה בזמן ההריון. אני מעדיפה שלא ליטול את הכדורים - האם הפסקת הכדורים מרגע כניסתי להריון תשפיע על העובר?

שלום רב, אני מתנצלת על התגובה המאוחרת, את צריכה להתייעץ עם טרטולוג לגבי השפעת תרופות על העובר. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה