דכאון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

01/12/2014 | 17:34 | מאת: שואלת

הי אני בת 36, לפני חודשיים ילדתי בת. במשך ההריון ועד עכשיו אני נמצאת במצב של פסיביות וחוסר מוטיבציה, לא הייתי כך לפני כן- אני מאוד פעילה ויזמית מטבעי.. אני מרגישה שאני פועל על אוטומט.. עושה רק מה שצריך, מאוד מתוסכלת מהמצב ולא מוצאת כיוון להתחיל ממנו. חשבתי שזה יחלוף לאחר הלידה אבל אני מוצאת את עצמי שוקעת בזה עוד ועוד. אשמח לדעת אילו דרכים יש 'לצאת מזה'

שלום רב, אני מצטערת לשמוע על הקשיים שאת חווה. חשוב לחלוק את התחושות שלך עם אנשים קרובים, בידוד עלול להחמיר את המצב. תפגשי עם חברות, תצטרפי לקבוצת מסאג' תינוקות או כל קבוצה אחרת בה יש הזדמנות להכיר אמהות נוספות. במקביל כדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי שיכול לעזור. אני מציעה שתקראי את המאמר הבא, תוכלי למצוא שם רעיונות נוספים. www.drsharon.co.il/טיפול בין אישי בדיכאון בהריון ובדיכאו/ בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

בהמשך לתגובתי - הכתבה נמצאת בכתובת: http://www.drsharon.co.il/טיפול-בדיכאון-אחרי-לידה/

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה