דיכאון קל אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

14/12/2010 | 09:58 | מאת: תמי

שלום, יש לי תינוקת מהממת בת חודשיים ושבוע ואני מרגישה כבר למעלה מחודש כי אני סובלת מדיכאון ממש קל מדובר בדכדוך קל שלעיתים בא ולעיתים הולך סך הכול אני מטפלת בבת שלי יפה מאוד ואני גם אוהבת אותה אבל יש לי תחושת מועקה קלה מאז שנולדה ואני מעדיפנה לטפל עכשיו ולא להדחיק. שאלתי - אני מניחה מתוך היכרותי עם עצמי כי אני זקוקה לטיפול קצר של פגישות עם פסיכולוג או אולי תרופה קלה. האם ידוע לכם על מכון או מקום שמטפל בנושא זה מכיון שאין לי אפשרות ללכת באופן פרטי האם ידוע לכם על מקום שהמדינה או קופות החולים עוזרות במימון כלשהו? אני תושבת אזור השרון. תודה רבה מראש, תמי

שלום רב, תנסי לפנות לאיכילוב או לתל השומר, שם קיימות מרפאות בריאות הנפש לאשה. בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל

16/12/2010 | 13:05 | מאת: תמי

תודה. האם את יכולה בכל זאת להמליץ לי גם על מטפלים פרטיים? תודה

את יכולה לפנות אלי במייל [email protected]

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה