דיכאון בהריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

04/05/2014 | 23:10 | מאת: בתאל

הי גיליתי לפני שבועיים בערך שאני בהריון ומאותו הרגע אפשר להגיד התהפכו חיי יש לציןן שרציתי ילד נוסף יש לי ילד בן שנתים בבית בהריון טבעי אחרי טיפולים ועכשיו שניה לפני שאני מתחילה מחדש טיפולים גיליתי את ההריון ומאז דפיקות לב לא אוכלת לא בא לי להיפגש עם אף אחד, מפחדת להישאר לבד מתי זה יחלוף האפם זה זמני

שלום רב, מזל טוב על ההריון. אני מציעה לפנות לטיפול פסיכולוגי בכדי להבין מה מעורר את החרדה הזו ולבדוק אם אכן יש סיבה לפחד. יכולים להיות שינויים במצב הרוח בתחילת ההריון אולם השינויים שאת מתארת הם קיצוניים ומתמשכים כבר זמן רב. אם זה לא חולף בעוד מספר ימים כדאי לפנות לייעוץ. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה