מצב רוח ירוד ועצבני בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

06/12/2010 | 20:52 | מאת: בתיה

אני בהריון ראשון, 7 שבועות, וחווה תחושות של עצבנות ודיכאון. רציתי לדעת האם זה שכיח והאם יש טיפול טבעי לסימפטומם אילו כמו ויטמינים או תוספי מזון?

שלום רב, מצב רוח ירוד ועצבנות שכיחים מאוד בשבועות ההריון הראשונים בשל השינויים ההורמונליים. אם מדובר במצב רוח ירוד ועצבנות כל יום כמעט כל היום במשך מעל שבועיים, כדאי לגשת לאבחון מקצועי על מנת לשלול דיכאון קליני. את יכולה לקרוא את המאמר על דיכאון בהריון ואחרי לידה שיעזור לך לזהות האם מדובר בדיכאון. http://www.drsharon.co.il/121457/דיכאוןחרדה אינני מכירה תרופות טבעיות שיכולות לעזור ובכל מקרה כדאי לבדוק האם הן בטוחות בהריון. בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה