דיכאון והתעללות

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

27/05/2013 | 18:26 | מאת: ניני

אני חודשיים לאחר לידה רוב הזמן אני אוהבת את התינוק לי לפעמים יש לי מחשבות שאני לא רוצה אותו ושהיה לי טוב לפני ואז אני כועסת על עצמי בגלל שחשבתי כך. היום התגרתי בו כשהוא רצה לאכול החזקתי את הבקבוק ליד הפה שלו ולא נתתי לו רק הסתכלתי איך הוא מופתע ובוכה כמה פעמים הכנסתי את הבקבוק לפה חיכיתי שירגע ואז הוצאתי ושוב הסתכלתי איך הוא בוכה. ולא יכולתי לעצור בסוף האכלתי אותו אבל הוא נרדם כנראה מהבכי ואני משתעגת ומפחדת למה אני עושה את זה הרי אני אוהבת אותו ומרחמת

שלום רב, אני שמחה שאת פונה לפורום לעזרה אולם לצערי יהיה עלייך לפנות לייעוץ מקצועי. את יכולה לפנות ליחידת אם תינוק באיכילוב אם את תושבת תל אביב, יש יחידות כאלה גם בבתי חולים אחרים. אם את רוצה לפנות באופן פרטי את יכולה לפנות לפסיכולוג שעוסק בהדרכת הורים לתינוקות. בנתיים תנסי לשים לב אילו מחשבות מתעוררות אצלך כאשר את מתגרה בו, זה יכול לעזור לך להבין מדוע את עושה זאת. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

02/06/2013 | 20:33 | מאת: נינ

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה