טיפול פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

06/05/2013 | 21:00 | מאת: טלי

היי אני סובלת מדיכאון מזה שנים רבות,מטופלת תרופתית ופסיכולוגית. כרגע כשלושה חודשים לאחר לידה והמצב גרוע במיוחד. אני עם אותה תרופה כבר הרבה זמן ובלי פסיכיאטר קבוע. האם יש טעם ללכת עכשיו לפסיכיאטר? ואולי למישהי יש המלצה בשבילי על פסיכיאטר "שווה" ? אני גמישה במיקום-יכול להיות בחיפה,חדרה,נתניה,פרדס חנה כרכור,עפולה וכלמה שבין לבין. תודה לעונות

שלום רב, כדאי לפנות לפסכיאטר כיוון שייתכן ועלייך להעלות מינון או להחליף תרופה. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה