לא מקבלת את ידיעת ההריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

28/04/2013 | 20:29 | מאת: שני

שלום רב! יש לי בעיה רצינית שלא מביאה לי מנוח בשבועיים האחרונים מאז שגיליתי שאני בהריון, אני אכן יכולה להעיד על כך שאני בדיכאון ולא מעניין אותי דבר חוץ מזה שההריון שלי יפסיק או שתהיה בעיה כולשהי עד כידי כך שאני חושבת ומקווה שאלוהים יסלח לי! שאני לא יסיים ולא יסחוב את ההריון הזה, אני בת 27 נשואה 3 שנים בעלי מאושר ושמח עד הגג שאני בהריון אני התפללתי תמיד ועשיתי טריקים בשביל למנוע הריון שנתיים,והופ הטריק שלי לא עבד לטובתי. ונכנסתי להריון, בהתחלה הייתי בהלם טוטאלי ואפילו רציתי לעשות הפלה ולהגיד לו שנפל לי בעבודה או כל דבר אחר, קבעתי אפילו תור להפלה בקלינקה פרטית, נורא פחדתי לשקר ובעיקר שיתפוס אותי על שקר נורא שכזה מבחינתו ופשוט יפרד ממני. נכון להיום אני בסוף שבוע 9. לא מעוניינת בילדים ובטח לא בהריון הזה בעלי היקר והאהוב כל כך כבר בתוך זה שאני יודעת בוודאות אם אני מסיימת את ההריון אנחנו לא נהיה יחד חד וחלק והפחד הגדול שלי לאבד אותו. יחד עם זאת גם אם אני יגיד לו שאני לא מעוניינת בילדים הוא גם יפרד ממני גם. אני חושבת שאני הולכת להתמוטט הריי זה לא נורמלי להביא ילד כנראה בשביל הרצון של הצד השני ולשמירת הזוגיות.. חייבת עזרה

08/05/2013 | 20:26 | מאת: רותם

גם אני נמצאת בדיוק באותו מצב אני בשבוע 5 ולא מסוגלת להתמודד עם ההריון נעשיתי חרדתית ומדוכאת מאוד כבר שבוע כמעט לא יצאתי מהבית אני מרגישה שאני לא מסוגלת לעבור את זה אשמח לדבר איתך ואולי לנסות להתגבר על זה

09/05/2013 | 01:41 | מאת: אני

לגדל ילד כשרצית אותו זה הדבר הכי קשה בעולם, אז ילד שלא רצית זה פשוט יהיה בלתי נסבל בשבילך. אף גבר בעולם הזה לא שווה שתקריבי את החיים שלך בשבילו. עדיף להיפרד בלי ילד מאשר לשנוא ילד שיצרת ואת הגבר שהכריח אותך לעשות אותו..

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה