הרבה אחרי

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

18/09/2012 | 12:43 | מאת: ד.

אני בת 39 נשואה + 1 (בן 9.5) לאחר הלידה סבלתי מדיכאון ולמרות שאני נשואה לא קיבלתי תמיכה מבעלי אלאל מהמשפחה ואף היינו מספר חודשים בטיפול זוגי. אולם נשארה חדרה + דיכאון לעיתים (בתקופות) האם ייתכן שהדיכאון והחרדה נובעים מבעייה של קשב וריכוז ? האם נטילת תרופה לבעייה זו (אני מתכננת ללמוד) תעזור או דווקא יכולה להזיק ולהחמיר עליי לציין שמצבי/ו הפיננסי אינו טוב (למרות ששנינו עובדים) ולכן יש לי בעיה להגיע לטיפול פסכולוגי סליחה על האורך ושנה טובה

שלום רב, כדאי לפנות לפסכיאטר שיוכל לאבחן ולהמליץ על טיפול מתאים. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה