אני חוששת שמא אני בדיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

30/11/2010 | 16:55 | מאת: לי

אני מרגשיה רע מאד .. אני במהלך ההריון לחודש ה 8 אני מוצאת את עצמי ממש בלי חשק לכלום אפילו לא לבעלי ... יושבת ובוכה איך אדע אם אני בדיכאון או שלא ? אם כן מה עלי לעשות? למי לפנות

שלום רב, אני מצטערת לשמוע על התחושות הקשות שאת חווה. אם את מרגישה כך כבר מעל שבועיים, כדאי לפנות לאבחון מקצועי. את יכולה לפנות ישירות לפסיכיאטר או לפסיכולוג שמתמחה בטיפול בדיכאון. דיכאון בהריון מעלה את הסיכון לדיכאון אחרי לידה ולכן כדאי להתחיל לטפל כבר עכשיו. תוכלי לקרוא עוד על טיפול בדיכאון אחרי לידה: www.drsharon.co.il בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה