ציפרלקס בהנקה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

14/08/2012 | 08:39 | מאת: אודליה

שלום רב, קיבלתי אתמול מהרופאה המטפלת כדורי ציפרלקס במינון של 10 מ"ג לטיפול בהתקפי חרדה לאחר לידה. בעלון לצרכן מופיעה אזהרה לגבי נטילת התרופה בזמן הנקה והריון וכי הדבר עלול להשפיע על מצבו הכללי של התינוק. כיוון שאני מניקה, רציתי לדעת האם קיימת סכנה בנטילת התרופה במינון זה? נאמר לי כי כפי הנראה המינון יגדל ל20 מ"ג בהמשך. האם ישנו תחליף טבעי לתרופה זו שאינו מהווה סיכון ואינו עובר בחלב לתינוק? לתשובתך המהירה אודה, בברכה והמשך יום נעים אודליה

שלום, עלייך לפנות לטרטולוגיה, תוכלי למצוא מספרי טלפון באינטרנט. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה