ציפרלקס בהריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

22/07/2012 | 16:08 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בשבוע 26 להריון ונוטלת 10 מ"ג ציפרלקס ליום מתחילת ההריון לאור חרדות. כחודשיים לאחר תחילת נטילת התרופה חל שיפור משמעותי והרגשתי הרבה יותר טוב. בימים האחרונים אני מרגישה שחזרתי לנק' ההתחלה והחרדות חזרו להן ביום בהיר אחד. האם הכדור הפסיק להשפיע? האם יש קשר להשתוללות ההורמונים? אודה לעזרה, מאיה

שלום רב, כדאי לפנות לפסכיאטר, לבדוק אם יש צורך להעלות את המינון. במקרים של חרדה מומלץ מאוד לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי שיכול לעזור לך לשלוט על החרדות בלי כדורים. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה