איך להתמודד עם חוסר הודאות?

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

08/06/2012 | 10:49 | מאת: טלי

אני בת 27, מטופלת בתרופה מאזנת מצב רוח כבר כמה שנים.מזה כחודשיים מנסה יחד עם הבנזוג להכנס להריון, כרגע יש חשד סביר להקלטות אבל יש עוד זמן עד שאוכל לדעת בוודאות. לבחורה עם משברים כמוני תמיד אומרים לשמור על מסגרת ושגרה והרי המצב הזה כל כך לא כזה - מלא חוסר ודאות! ואני כבר מרגישה את זה משפיע עלי... יש לך אולי טיפ בשבילי איך להתמודד עם חוסר הודאות הבלתי נמנעת בתקופה הזאת? תודה...

שלום רב, תקופה זו אכן מלחיצה. למרות חוסר הוודאות והמתח, כדאי לשמור על שעות שינה קבועות ועל ארוחות קבועות בתקופה זו. לשמור על מסגרת יציבה של עבודה/חברה וכו'. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה