אני בהריון אחרי דכאון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

19/05/2012 | 08:13 | מאת: דנה

לפני שנתיים ילדתי את בתי השנייה. חוויתי דכאון עם חרדות קשות. טופלתי בתרופות. כיום אני ללא תרופות, אבל עדיין בטיפול פסיכולוגי סי בי טי . אני מאוד פוחדת ללדת שוב ולעבור את מה שעברתי מכיוון שאני לא מרגישה שממש יצאתי מזה. אבל אני לא מצליחנ להחליט על הפלה. מאוד קשה לי...

שלום רב, את נמצאת כרגע במעקב פסיכולוגי ועושה מה שניתן כדי למנוע את הישנות המצב. במידה ותרגישי שוב סימפטומים של דיכאון תוכלי מיד להתחיל לקחת תרופות שוב. אני משערת שלאחר הלידה הקודמת לא היית בכזאת כוננות ועל כן הסבל נמשך יותר זמן. כעת תהיי יותר מוכנה ותדעי מה לעשות במקרה של נפילה. בכל מקרה כדאי להעלות את המחשבות שאת מתארת במסגרת הטיפול הפסיכולוגי. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה