דיכאון עבר?

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

15/05/2012 | 14:38 | מאת: רינה

אהלן אני חודשיים לאחר לידה אחרי הלידה היתה לי תקופה לא קלה, היתי מדוכאת מאוד והיו לי מחשבות אובדניות לגבי עצמי ומחשבות שאני לא רוצה לחזור עליהם לגבי התינוק (עברו) אחרי הרבה תמיכה שקיבלתי ממשפחה חזרתי לעצמי פחות או יותר ואני מרגישה בסדר אני יכולה להיות רגועה שזה עבר או שזה יחזור לי

שלום רב, זה טבעי שבתקופת ההתאוששות יהיו עליות וירידות. חשוב לא להלחץ מהירידות ולהמשיך לעשות מה שעזר עד עכשיו. במידה ואת מתקשה להתמודד כדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי. בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל פסיכולוגית קלינית מומחית

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה