ויאפקס בזמן הריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

04/03/2012 | 19:09 | מאת: חן

היי, אני נוטלת ויאפקס 75 כבר כמה שנים. בהריון הקודם הפסקתי בשבוע חמישי, אחרי שעשיתי את הבדיקה, בלי שאלות. כעת אני חושבת שאני בהריון שוב...(מאחר לי רק ביומיים ועוד לא עשיתי בדיקה אבל אני מרגישה שכן). השאלה שלי היא האם עלי להפסיק לקחת את הויאפקס? בהריון הקודם הייתי מאד עצבנית ומתוחה... האם יש סיכון בהמשך לקיחת הכדורים במהלך ההריון? תודה

שלום רב, כדאי לבדוק עם טרטולוגיה 02-6241328 בנוגע לבטיחות התרופה בהריון ולהיות במעקב פסכיאטרי במהלך ההריון. יחד עם הפסכיאטר תוכלי להחליט אם טיפול תרופתי חשוב במקרה שלך. תזכרי שגם דיכאון משפיע על העובר. בברכה, ד?ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה