דיכאון לא מוצדק

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

26/02/2012 | 13:33 | מאת: אני

חזרנו עכשיו מסקירה ראשונה. הכל תקין אבל זו בת. עוד בת. יש לנו שתיים מקסימות בבית ואני כל כך כל כך רציתי בן. לפני שתתנפלו עליי שהעיקר שהיא בריאה ושלמה וכו'. אני יודעת.אני פשוט לא מצליחה להוציא ממני את התחושה הנוראית הזו שבעצם אני לא רוצה אותה. אני חושבת על כל התגובות המציקות שיגיעו "עוד בת?" אצלכם זה רק בנןת" וכו'. וזה בא מהבית בו גדלתי. ואני במשך כל השנים ניסיתי להתנתק מזה ובאמת לחשוב שהעיקר הבריאות. אני פשוט מאוד מדוכאת מזה ולא מצליחה להרים את הראש.מי שרוצה לסקול אותי עכשיו שישמור לעצמו את התגובה, אני בעצמי לא מבינה איך אני מגיבה בצורה כל כך קשה למשהו חיובי. ובכל זאת זקוקה לעידוד, תמיכה, ועצות איך עונים למציקים. תודה.

21/02/2013 | 09:05 | מאת: דנה

אני כל כך מבינה אותך, אבל עם בעיה הפוכה, אצלי זה עוד בן, ואני כל הזמן בוכה. אני רואה שכתבת כאן לפני המון זמן, ורציתי לשאול אותך, זה עובר? את שמחה עכשיו?

12/02/2023 | 09:28 | מאת: רומי

הי, אשמח לשוחח במייל אם מתאים לך בעקבות מה שכתבת.. לצערי מוכר מידיי. מקווה שאת בטוב.

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה