דכאון בהריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

09/02/2012 | 15:22 | מאת: אני

שלום בת 30 בהריון לאחר טיפולי הפרייה כאשר הריון קודם הסתיים בהפלה טבעית , כעת בהריון הנוכחי נדמה לי שאני סובלת מדיכאון ,אציין שאני סובלת מפוסט טראומה וocd (כבר כמעט עשור בעקבות מוות קליני שעברתי),בעברי טופלתי בכדורים אך לא נראה שיפור ניכר ובנוסף טופלתי כ5 שנים אצל פסיכולוגית (היה שיפור אך לא השיפור המיוחל).די חוששת כעת מאי תפקוד במהלך ההריון ,מה מומלץ לעשות בתקופת ההריון למנוע את התפתחות הדכאון (משהו קצר וקולע יחסית )

שלום רב, כדאי לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי. טיפול זה יכול לעזור עם החרדה והדיכאון והוא מאוד ממוקד וקצר. בברכה, ד?ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה