כדורי רסיטל

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

27/12/2011 | 21:50 | מאת: אני

שלום. אובחנתי כסובלת מדכאון לאחר לידה. קיבלתי רסיטל 20 מ"ג, אך מכיוון שהכדור גרם לי לתשישות ולקושי לתפקד במהלך היום (אני לוקחת את הכדור לפני השינה)החלטתי לקחת חצי כדור.אני נוטלת את הכדור כבר שבועיים ללא שיפור ניכר.מס' שאלות: 1. האם בשל הפחתת המינון ההשפעה של הכדור תקח עוד זמן רב? 2. האם כדאי לקחת את הכדור בשעה אחרת של היום? 3. האם יש כדור אחר ללא תופעת לוואי של עייפות ותשישות? תודה

שלום רב, לשאלות בנושא תרופות נא לפנות לפורום דיכאון באתר זה. אם את מעוניינת אוכל לייעץ לך בנוגע לטיפול פסיכולוגי קצר מועד בדיכאון. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה