אבחון דכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

02/10/2011 | 03:27 | מאת: sbsbsb

שלום רב, אשתי ילדה רת בננו הבכור לפני 3.5 שנים. היא אסרה על הורי להרים את הילדים עד גיל שנה; אסרה לנסוע איתם לבד במכונית. עם לידת בתנו השניה לפני שנה וחצי אסרה עלי ללכת איתה לבד ללשכת תעסוקה בטענה שתחטוף שם מחלות. האם זה דכאון אחרי לידה או משהו אחר? תודה.

שלום רב, חרדות לאחר הלידה

שלום רב, חרדות כפי שאתה מתאר יכולות להופיע לבד או ביחד עם דיכאון. בכל מקרה המצב דורש טיפול. הטיפול המומלץ לחרדות הוא טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי CBT. בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה