דכדוך על גבול דכאון וחרדות

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

30/09/2022 | 19:17 | מאת: מור חד הורית

אני בהריון ראשון לבד, מרגישה הרבה חרדות מהלידה מהכאב ושהכל יהיה בסדר ושאחכ ארגיש טוב לטפל בילד אין לי על מי לבנות לעזרה. שהייתי במיון שרופא נשים הפנה אותי נתן לי רק כדור אחד של קלונקס לא עזר שאמרתי לו מה זה יעזור לי כדור אחד נתן הפניה למרפאה אבל נתנו תור רק לנובמבר ,לא רוצה שוב להגיע למיון . קשה לי להרים את עצמי וגם חוששת יותר לשקוע.

מור שלום, האם פנית למרפאה שמומחית לבריאות הנפש לאשה? תלוי איפה את גרה, באיכילוב יש מרפאה כזו, בנס ציונה מרפאת מרחבים ובתל השומר מרפאת חווה. עד שתקבלי תור כדאי לפנות לטיפת חלב, האחיות שם יכולות להפנות אותך לעובדת סוציאלית לעזרה רגשית ו/או לפסכיאטרית לפי הצורך. מקווה שתצליחי לקבל עזרה במהרה. שרון

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה