מבקשת עזרה לכלתי

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

23/08/2011 | 02:11 | מאת: יפית

כלתי סובלת מחרדות ודיכאון היא קיבלה כדורים בשם ציפרלק היא לקחה את תקופה של חודש וזה התחיל להשפיע קצת ולעזור ואז ליפני שלושה שבועות היא גילתה שהיא בהריון והיא מיד הפסיקה עים הטיפול ואז כל התופעות חזרו האים יש כדור אחר שיכול לעזור לה בזמן שהיא בהריון בימקום הציפרלק בבקשה עיזרו לה בכדי שלא יקרה לה משהו

שלום רב, כדאי לפנות לאחד מהמרכזים הטרטולוגים בבתי החולים או במשרד הבריאות. בשיחה טלפונית הם יתנו לכם מידע לגבי בטיחות הציפרלקס בהריון. במידה והתרופה איננה בטוחה, כדאי לפנות שוב לפסכיאטר או לרופא המשפחה לקבלת תרופה שניתן ליטול בהריון המכון הטרטולוגי- משרד הבריאות א'-ה' 09:00-15:00 02-6243669 02-6243663 בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה