אחרי לידה ...........

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

02/05/2019 | 23:55 | מאת: גל

שלום. אני כמעט חודשיים אחרי לידה. יש לי עוד 2 ילדים בבית גדולים. במשך 3 -4 שנים ניסיתי להכנס להריון. אך ללא הצלחה. לבסוף נכנסתי להריון אבל דרך תרומת ביצית. בהריון האחרון . ליווה אותי בכל התהליך הזה אותו רופא. יש לציין שהוא מקסים וקשוב . ואני מכירה אותו שנים... וכמובן שכרגע אני כבר לא זקוקה לו כי ילדתי. השגתי את מה שרציתי. המחשבה שזהו הקשר שלי עם הרופא ינותק בגלל שההריון הסתיים (ליווה אותי בכל מהלך ההריון) וכל המירוץ הזה..... גורם לי לעצבות. אני חושבת עליו כל הזמן. וזה נראה לי קצת לא נורמלי. מה יש לי לחשוב על הרופא נשים שלי???? בזמן שיש לי בעל מאוד תומך. איכפתי. רגיש ואני מאוד אוהבת את בעלי. אבל תקופה ככ ארוכה הייתי בכזה מירוץ לזכות בהריון הזה ובקשר עם הרופא שנראה לי שתפסתי תלות בו. או לא יודעת איך להגדיר את זה? מה עושים,,? פתאום אני לא צריכה "לרוץ" פתאום השגתי את מה שרציתי ככ הרבה זמן.אז מה קורה לי? למה אני עדיין חושבת על הרופא הזה? האם זה הגיוני? איך אני מפסיקה לחשוב על הרופא שטיפל בי? ולמה זה קורה לי???

02/05/2019 | 23:59 | מאת: גל

בנוסף חייבת לציין שגם במהלך ההריון הייתי מאוד לחוצה שלא יקרה לי משהו בגלל גילי אני בת 45. ממש שמרתי בטירוף. לא יצאתי הרבה ונחתי...הקדשתי את כל כולי. ופתאום כל הטירוף הזה נגמר. השגתי את מה שרציתי . ונולד לי תינוק מקסים. מה עובר עליי? למה אני לא מאושרת למה אני חושבת על הרופא הזה שלא אפגוש אותו שוב?

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה