פעילות אחרי אימון

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

10/06/2012 | 07:25 | מאת: עודד

שלום חורש..אני שחקן כדורגל כיום בישראל,בן 22 שוקל 70 מטר 75 סניטמטר. אחרי אימונים אלה 3 הדברים שאני עושה על מנת לעזור לגוף אחרי האימון,ולקראת האימון הבא: 1.ביצוע ריצת שחרור בקצב קל 2.מתיחות 3.כאשר אני מגיע הביתה אוכל ארוחה של פחמיומות+חלבונים+הרבה מים. מה דעתך??האם יש משהו להוסיף או שזה טוב? שבוע טוב

עודד, נראה טוב, השאלה היא אם אתה מרגיש שעדיין חסר לך כוח ואתה לא ממצה את עצמך באימון הבא? אז צריך לחפש פתרונות התאוששות נוספים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ