שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

02/06/2012 | 17:12 | מאת: חייל

אם אני רוצה לחזק את שריר האמה,ואני בוחר באימון "כוח מרבי" האם זה מספיק לבצע רק אימון כוח מרבי או שצריך לשלב אותו עם אימון היפוטרפיה? אני מעוניין רק בשיפור כוח מרבי,האם מספיק לי רק אימון כוח מרבי?

חייל, באמה קיימיים הן סיבי שריר מסוגים שונים, הן של כוח והן של סבולת. התרגול תלוי מאוד ביעדים שלך, מה הסיבות שאתה בוחר לחזק את שרירי האמה?

03/06/2012 | 22:15 | מאת: חייל

בשביל לחיצת יד חזקה. ואני רוצה אימון כוח ולא אימון היפוטרפיה,והשאלה שלי היא אם אני עושה אימון כוח אז צריך לשלב אותו גם עם היפוטרפיה או שמספיק רק כוח אם זו המטרה שלי? ועוד שאלה אם אני עושה אימוני כוח זה רק משפר את הכוח או שגם עושה היפוטרפיה?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ