בדיקות

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

31/05/2012 | 19:17 | מאת: שבי

יש פיזיו' עם עבר מכובד מאוד במהלך הקריירה, כולל פיזיו של קבוצת כדורגל. אני רוצה לבוא אליו לבדיקות לפני שעונת הכדורגל מתחילה. הוא אמר לי שהוא מבצע את הדברים הבאים: לבדוק האם האמסטרינג ברגל ימין חזק יותר מרגל שמאל. מה צריך לחזק בגוף? האם למשל זוקפי הגו חזקים מספיק לשחקן כדורגל. הוא אומר שבדיקה הזו מאוד יסודית והיא לוקחת או שעה או שעתיים. שאלתי היא כמה חשוב לשחקן כדורגל לעשות בדיקות כאלה לפני העונה? אשמח עם תפרט לי תודה רבה שבי

איש מקצוע בעל ניסיון, יכל תמיד לתת נקודת מבט אוביקטיבית יותר כלפי הגוף שלך ורמת הביצועים שלו, במיוחד לאתר נקודות עוצמה וגורמים מגבילים שכדאי לך לשפר אותם. ספר לי איך היה?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ