סיבוב קרסול קל

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

11/04/2012 | 00:08 | מאת: שבי

חורש אתמול סובבתי את הקרסול באימון כדורגל. מישהו בעט לשער ואני שמתי את הרגל כדי לחסום, הרגל הסתובבה מעט. ניסיתי לרוץ היום אבל כואב לי בריצה באזור הקרסול הפנימי(איפה שנותנים פס). שמתי היום ואתמול קרח. תן לי ע וד טיפים איך להמשיך. 2. רשמת לי בקשר למגנזיום:כלומר בקייץ יותר ובתלות בתחושות של ספסטיות שרירית מה זה ספסטיות שרירית? תודה רבה לך

1. מנוחה 2. חבישה בתחבושת אלסטית 3. להרים את הרגל ככל האפשר להגביה אותה. ספסטיות- תחושה של כיווץ ומתח שרירי.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ