אימון בזמן מחלה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

17/03/2012 | 00:25 | מאת: ספורטאית בנשמה

מה קורה לגוף בזמן מחלה ולמה אין להתאמן כשחולים ? האם יש אימונים שכן ניתן להתאמן בהם? כח אירובי?

א. בזמן פעילות גופנית, יש ירידה בהגנה של מערכת החיסון והגוף רגיש יותר.2. המרצת מחזור הדם וקצב הלב יכלה לגרום לזיהומים מסויימים להתפשט בגוף.3.מנגנוני ויסוט הטמפ' בזמן מחלת חום משנים את ערך הבסיס שלהם ויש סיכון למכת חום. לכן יש להפעיל שיקול דעת מתי להתאמן ומתי לא. בכל מקרה אם יש עליית חום גוף ואף בחצי מעלה, אמליץ לנוח.

17/03/2012 | 23:27 | מאת: ג

אבל אין חום?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ