לקפוץ גבוהה יותר

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

10/09/2011 | 04:35 | מאת: אלעד

שלום חורש אני בן 18 וחצי. משחק כדורגל וגם מתאמן בחדר הכושר, אני לא שחקן גבוהה יחסית לעמדה שלי ולכן אני חייב לשפר את הניתור!!!! תוכל לתת לי תרגילים בחדר הכושר שיעזרו לי? אפילו סרטונים או כל תרגיל שמשפר בבקשה חורש. תודה

תרגילים פונקלציונאלים לשיפור הניתור כוללים קפיצה עם ובלי עומס משקלות, קפיצה עם שתי רגליים ונחיתה על אחת, ניתור עם צעד ובלי, קפיצה מהקרקע לספסל/מדרגה בגבהים שונים, קפיצה לגובה כריעה ועוד.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ