הורדה משקל

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

27/10/2010 | 22:05 | מאת: רן

שלום רב אני בחור בין 38 ובשנים האחרונות עשיתי דיאטה והרבה פעילות גופנית .(התוכניות נעשו אצל אנשי מקצוע) אבל מרוב שלא הצלחתי לחטב את הגוף. הפסקתי את הפעילות הגופנית,זללתי והעלתי 15 קג. אני מאוד מעוניין לחזור אבל אני רוצה לקצור הצלחה כלומר חיטוב הגוף עם שרירים.. היכן ניתן לבצע את הבדיקות שעלהן כתבת במאמר, ולאחר מיכן תוכנית תזונה ואימונים ולצאת לדרך. אני גר בקריות. בכבוד רב רן

רן שלום, אני שמח לשמוע שלמרות הקושי אינך מוותר, אני לא מכיר בארץ מכונים נוספים שמבצעים הערכות פיזיולוגיות ומטבוליות, פרט למרכז O2 בהדסה,אולם תוכל לבדוק אם קיימת אפשרות במחלקות אנדוקרינולוגיות של בתי החולים בסביבת מגוריך.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ