חוף הים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

10/06/2011 | 05:47 | מאת: אביעד

חורש לא רציתי שההודעה הקודמת סתם תימשך בלי סוף אז בגלל זה פתחתי "נושא חדש". אמרת לי:"תפתח יכולות ויעילות רבה יותר על המגרש." אתה יכול לתת לי דוגמא על איזה יעילות ויכולת אני יוכל לפתח אם אני יעבוד על חוף הים(ספרינטים,אינטרוולים ריצות ל50 מטר וכו') חורש תודה רבה לך אני לומד מכל תגובה שלך בפורום הזה.

בעיקר ניצול טוב של האנרגיה האנאירובית הפוספוגנית (החיונית לשיפור של כוח מתפרץ) ושל אנרגיה במסלול אנאירובי לקטי החיונית לסבולת שרירית.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ