עליה במסת השריר

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

07/06/2011 | 15:22 | מאת: פיברואית

שלום, רציתי בבקשה לברר: האם ניתן לעלות במסת שריר(עלייה לא זניחה) בזמן דיאטה במידה ומבצעים אימוני כוח, אבל נמצאים בגרעון קלוריות שלילי?(לאישה). תודה מראש

באופן עקרוני כן, אצל אדם לא מאומן במיוחד, זה תלוי ברמת הכושר שלך וביחס של מסת שריר ומסת שומן.בנוסף זה תלוי בגרעון הקלורי היומי ובסוג האימון שאת מבצעת. חשוב להזין את הגוף בכמות נכבדת של חלבון וחומצות אמינו מסועפות ולפצל את הארוחות לכמה שיותר ארוחות קטנות. יחד עם זאת, בתקופה בה עלייה במסה שרירית היא ברת חשיבות זה אפקטיבי ומומלץ לנסות שלא להכנס לגרעון קלורי ורק לאחר מיכן להיכנס לתקופת אימון עוקבת שבה תבצעי "קציר" קלורי.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ