שימוש בגיינר לשיפור מסוגלות גופנית במסגרת צבאית

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

18/12/2015 | 11:22 | מאת: ענת

שלום, בני משרת בצבא מדבר על גיינר לשיפור מסוגלות גופנית. לדעתי חסר לו מידע בנושא. למי הוא יכול לפנות כדי להתייעץ מידע בנושא ? האם כדי לו לרכוש גיינר. תודה מראש על תשובה ענת

גיינר הוא תוסף תזונה, עשיר במיוחד בקלוריות וחומצות אמינו שמשמש ספורטאים בתחום פיתוח הגוף לצורך עלייה בסה שרירית. הוא מגיע בדרך כלל כאבקה ועושים ממנו שייק נוזלי.אני לא בטוח מה הצורך לשמו הוא מעוניין להשתמש בגיינר ושזה התוסף האולטימטיבי עבורו. הוא יכל לפנות אלי בפורום הזה ולתת יותר פרטים ואשמח לסייע.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ