תרגילי כוח

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

18/08/2015 | 19:52 | מאת: איילה

שלום, התחלתי לעשות תרגילי כוח ביתיים לחיזוק שרירי הבטן, החזה והזרועות וגם הרגליים עם משקולות ובלעדיהן. שאלתי היא האם אני יכולה לערוך אותם כל יום, שמעתי שצריך לבצע אותם בימים לא עוקבים- השאלה מדוע ומה עלול לקרות אם אחליט בכל זאת לבצעם מדי יום? שאלה נוספת היא- אני לא מעונינת בשרירים גלויים אלא רק מיצוק של האיברים- אם אני לוקחת תוסף חלבון טבעוני או אוכלת חלבון ופחממה מיד אח"כ האם זה יועיל למיצוק או עלול ליייצר שריר גלוי (שזה קצת מדע בדיוני מבחינתי- אני מאוד רכה ונטולת שרירים...)? תודה רבה

איילה: 1. היות וזו רק ההתחלה, אמליץ להתחיל עם תרגילי כוח 3 פעמים בשבוע ובימים לא עוקבים, בהמשך תכלי להוסיף ימים נוספים אם תחפצי בכך ולפצל את קבוצות השרירים עליהן את מתאמנת, בכדי לאפשר זמן להתאוששות ובנייה של שריר. 2. ניתן להשתמש בתוספי חלבון ובאמת רצוי לצרוך חלבון ופחמימה לאחר האימון... אל חשש, זה לא יגרום לך להיראות שרירית מידי. בטח שלא לפי התיאור של מבנה הגוף הקיים.

26/08/2015 | 20:35 | מאת: איילה

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ